biologikos-katharismos-03

Τι είναι ο βιολογικός καθαρισμός

Νέοι και έμπειροι οδηγοί περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους μέσα στο όχημά τους. Πολλές φορές μάλιστα οικογένεια και φίλοι συνευρίσκονται για απαραίτητες καθημερινές μετακινήσεις ή για ταξίδια αναψυχής μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο.

Όσο διασκεδαστικές ή χαλαρωτικές και αν είναι οι διάφορες διαδρομές με το αυτοκίνητο, είναι υποχρέωση κάθε οδηγού να μη ρισκάρει την υγεία τη δική του ή των αγαπημένων του, κυκλοφορώντας με αμάξι που είναι σωστός πυρήνας μικροβίων. Για να αποτρέψετε κάτι τέτοιο, χρειάζεται να πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας για βιολογικό καθαρισμό.

Πρόκειται για μια διαδικασία που καθαρίζει το εσωτερικό ενός αμαξιού σε βάθος, διεισδύοντας σε σημεία που το «σπιτικό» ή επαγγελματικό πλύσιμο δεν φτάνει. Στον βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία που επιτρέπουν στα επαγγελματικά καθαριστικά να εισχωρήσουν σε επιφάνειες και να εξολοθρεύσουν κάθε είδος ξένων και επιβλαβών σωμάτων που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, όπως βακτήρια και ακάρεα.

Σε ποιους απευθύνεται ο βιολογικός καθαρισμός;

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια υπηρεσία που όλοι όσοι χρησιμοποιούν ένα Ι.Χ. όχημα πρέπει να αξιοποιούν, ώστε να είναι βέβαιοι και ήσυχοι ότι βρίσκονται μέσα σε ένα πραγματικά καθαρό περιβάλλον. Ειδικά αυτοκίνητα που υποδέχονται στο εσωτερικό τους μωρά ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες είναι συνετό να είναι άψογα και επιμελώς πλυμένα.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν την ευθύνη να κρατούν τα οχήματά τους σε άριστη κατάσταση. Οδηγοί ταξί, λεωφορείων –αστικών και ΚΤΕΛ–, νταλίκας αλλά και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων είναι υψίστης σημασίας να πηγαίνουν τα οχήματά τους για βιολογικό καθαρισμό τακτικά.

Πόσο συχνά θα πρέπει να πηγαίνει ένα αμάξι για βιολογικό καθαρισμό;

Είναι καλό ένας οδηγός να πηγαίνει το αυτοκίνητό του για βιολογικό καθαρισμό ανά τακτά διαστήματα. Φυσικά, αν παίρνει τα μέτρα του και φροντίζει για την καθαριότητα του αυτοκινήτου του καθημερινά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να αφήνει αρκετό καιρό να περνάει από τον έναν βιολογικό καθαρισμό μέχρι τον επόμενο.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο και προκληθούν σοβαροί ρύποι από στοιχεία που απορροφούνται από τα υφάσματα, όπως εμετός, φαγητό, καφές και νερό, θα πρέπει το αυτοκίνητο να σταλεί άμεσα για βιολογικό καθαρισμό.

Γιατί αξίζει ο βιολογικός καθαρισμός;

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας οδηγός στο όχημά του, επειδή:
  • Καθαρίζεται σε βάθος κάθε σπιθαμή του εσωτερικού του οχήματος
  • Εξολοθρεύονται μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται είτε από κάποια απροσεξία είτε με την πάροδο του χρόνου
  • Επιβάτες βρίσκονται μέσα σε ένα πραγματικά καθαρό περιβάλλον
  • Καταπολεμάται η κακοσμία
  • Άριστη απολύμανση του χώρου

Γιατί να εμπιστευτεί κάποιος το ΑΥΡΑ Car Wash για βιολογικό καθαρισμό;

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια άκρως τεχνική διαδικασία που απαιτεί επαγγελματικό εξοπλισμό και ανθρώπους που ξέρουν πώς να τον χειριστούν. Αυτά ακριβώς προσφέρει και καταφέρνει να χαροποιεί και να ευχαριστεί τους πελάτες του από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Τα ειδικά πλυντικά μηχανήματα εξασφαλίζουν ότι τα βιολογικά απολυμαντικά θα εισχωρήσουν βαθιά μέσα στις επιφάνειες του αυτοκινήτου, από τα καθίσματα μέχρι τους αεραγωγούς, διώχνοντας ξένα σώματα, εξολοθρεύοντας ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς και απολυμαίνοντας κάθε γωνιά. Μια τέτοια σπουδαία για την υγεία υπηρεσία προσφέρεται σε οικονομικές τιμές από τα πλυντήρια αυτοκινήτων ΑΥΡΑ, επιτρέποντας σε όλους να περιποιούνται το αυτοκίνητο και τους αγαπημένους τους.

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ