katharismos-kanape-01

Τι είναι ο καθαρισμός καναπέ;

Το σαλόνι είναι το μέρος του σπιτικού που «ανοίγει» κάθε οικοδεσπότης για να υποδεχτεί εκλεκτούς καλεσμένους· εκεί συνήθως συγκεντρώνονται οικογένειες, φίλοι και ζευγάρια, για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί· πολλοί, επίσης, επιλέγουν το συγκεκριμένο δωμάτιο για να χαλαρώσουν μετά από μια γεμάτη μέρα.

Ένας καναπές είναι σύμβολο και σημείο ανάπαυσης και χαλάρωσης για τον ιδιοκτήτη του και τους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και πηγή μικροβίων και βρομιάς. Η παρουσία ακάρεων, οργανισμοί που εμφανίζονται και αναπτύσσονται σε όλα τα σπίτια, αλλά και λεκέδων από απροσεξία και ατυχήματα, όπως από φαγητό ή καφέ, είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες για να αναζητήσει κάποιος επαγγελματικό καθαρισμό καναπέ.

Πρόκειται για μια λογική λύση, καθώς χρησιμοποιούνται ειδικά και ισχυρά καθαριστικά που εισχωρούν βαθιά στον καναπέ και εξοντώνουν βακτήρια και μικροοργανισμούς που θα άντεχαν ενάντια σε οικιακά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και με την εξάλειψη λεκέδων. Σε όλη αυτήν τη διαδικασία αξιοποιούνται ειδικές σκούπες που συμβάλλουν στο άριστο αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται ο καθαρισμός καναπέ;

Όλοι όσοι θέλουν το σπίτι τους να λάμψει από καθαριότητα είτε απλά για λόγους υγιεινής είτε επειδή οργανώνουν κάποιο δείπνο, δεξίωση ή ρεβεγιόν, ο καθαρισμός καναπέ είναι μια έξυπνη και χρήσιμη κίνηση.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός καναπέ είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται και σε πολλές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, ειδικοί προσλαμβάνονται για να περιποιηθούν και να καθαρίσουν τους καναπέδες σε ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ιδιοκτήτες σπιτιών airbnb, γραφεία, ιατρεία και μαγαζιά με αίθουσες υποδοχής και αναμονής.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένας καναπές;

Παράγοντες όπως η χρήση, η ηλικία και η κατάσταση του καναπέ παίζουν
ρόλο στο πόσο συχνά πρέπει κανονικά να καθαρίζεται. Ο «κανόνας» λέει ότι
ένας καναπές πρέπει να καθαρίζεται κανονικά μία φορά τον χρόνο.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μόλις προκληθεί ένας δύσκολος λεκές,
π.χ. από κρασί, είναι συνετό να καλέσετε για επαγγελματικό καθαρισμό καναπέ άμεσα, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και ποτίσει ο λεκές το ύφασμα σε σημείο που δε φεύγει.

Γιατί αξίζει ο καθαρισμός καναπέ;

Νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν έστω έναν καναπέ που
χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση αξίζει να τον πάνε για καθαρισμό, διότι:
katharismos-se-bathos

Επιτυγχάνεται καθαρισμός σε βάθος

exoudeterosi-osmwn

Εξουδετέρωση άσχημων οσμών

igieino-periballon

Εξαφάνιση λεκέδων

exalipsi-mikrobiwn

Εξάλειψη διαφόρων βακτηρίων, ιών και βλαβερών μικροοργανισμών

ananeosi-kanape

Ανανέωση του καναπέ, ο οποίος φαίνεται σαν καινούριος

Γιατί πολλοί εμπιστεύονται το ΑΥΡΑ Car Wash για
καθαρισμό καναπέ;

Το ΑΥΡΑ Car Wash ξέρει πώς να φέρνει μια αύρα φρεσκάδας σε όλους τους σημαντικούς χώρους στη ζωή ενός ανθρώπου ή μιας ολόκληρης επιχείρησης, ξεκινώντας από το αυτοκίνητο και φτάνοντας μέχρι τα στρώματα και τους καναπέδες. Συγκεκριμένα, ο καθαρισμός ενός καναπέ αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία, καθώς μόνο έχοντας τα καλύτερα προϊόντα και γνωρίζοντας τις σωστές τεχνικές θα επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και δε θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές που θα καταστρέψουν τον καναπέ.

Η εταιρία μας είναι άρτια εξοπλισμένη με επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες ειδικά για καναπέδες και ισχυρά και οικολογικά καθαριστικά και απολυμαντικά που θα κάνουν τον καναπέ σας να «ζωντανέψει» και να φαίνεται σαν καινούριος.

Αντί λοιπόν να μπείτε σε περιττά έξοδα με την αγορά νέων επίπλων για το καθιστικό, καλέστε μας για καθαρισμό καναπέ και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

katharismos-kanape-02

Κάντε εύκολα την ηλεκτρονική σας κράτηση με ένα κλικ